Kremena

 

Казвам се Кремена. След като вече станах три милиардният любител – готвач в интернет пространството и нещата взеха да излизат от блогърски контрол получих собствената си “точка ком”.

 

До преди година не знаех как се пише блог… И сега не знам. Не знам как се конструира интернет страница, как се правят настройки, а има още около билион неща, които не знам.

 

Аз просто обичам да готвя. Цялата идея за блог тръгна от една злощастна пилешка супа, която ми сервираха в прехвалено столично заведение. По-безлична, безхарактерна и НЕвкусна супа отдавна не бях опитвала.

 

Аз не съм велик готвач, не съм дори и добър готвач. Далеч съм от шеметните висини на Великите Майстори. Иска ми се да мога да готвя по техния вдъхновяващ начин, но засега ще ви поднасям домашно приготвена храна, с надеждата да направя дните ви по-вкусни! Не претендирам за авторство на рецептите. Затова стартът на Cook With A Smile беше именно с пилешка супа. Какво и как ще се случи оттук нататък… не знам. Но се надявам, че ще бъдете с мен, ще се усмихвате заедно с мен, дори и да не готвите с мен.